Защо Beauty Box стават все по-популярни?

Beauty Box е една интересна възможност, която всяка жена може да направи в грижата за външния вид. Beauty Box като идея се появи на пазара преди около 10 години и изключително бързо се превърна в сензация. Покупките на бюти кутиите рязко забиха рекордни резултати и днес почти няма жена, която поне веднъж да не си е купувала Beauty Box. Не само това. Изключително много блогове и YouTube канали са основани именно на отваряне и тестване на различни кутии, споделяне на впечатления и реакции за продуктите. Списание Форбс и още множество популярни медии коментират изключително добрия резултат на бюти кутиите и на какво се дължи бързата популярност, която те набират. Но нека да започнем от самото начало.

КАКВО Е BEAUTY BOX?

Самото име Beauty Box подсказва какво бихте могли да очаквате, ако си поръчате подобен тип удоволствие. Наричаме го удоволствие, защото наистина това е един подарък, с който да зарадвате себе си и да си направите чудесна изненада. Ако поръчате Beauty Box, вие ще получите кутия, пълна с различни козметични продукти. Различните типове кутии за красота включват разнообразни продукти. Вие можете да направите вашия избор между изключително богат асортимент от продукти за красота. Независимо дали са ви необходими продукти за грижата за косата, за тялото, или пък за лицето, с Beauty Box вие можете да се сдобиете с разнообразна козметика и то в непредвидими комбинации. Поръчвайки кутия за красота в избрана от вас област, вие получавате изненадваща комбинация от продукти, които могат да надхвърлят стойността, която сте заплатили за цялата кутия. Да поговорим малко повече за това.

СТОЙНОСТТА НА BEAUTY BOX

Много хора избират да закупят подобен тип кутия, защото в много случаи ценовата стойност на продуктите, които откриват вътре с малко или с повече надхвърля цената на самата кутия. Тоест, ако вие закупите кутия на стойност 20 лева например, вътре можете да намерите продукти за 50 лева. Това определено е мотивация, която повечето дами харесват и смятат, че Beauty Box си струва определено. Същата е и причината кутиите да набират огромна популярност, тъй като са финансово изгодни. Дали обаче само това е причината те да бъдат толкова купувани? Определено не. По-важният аспект от високите продажби на Beauty Boxes се дължи на разнообразието от продукти и на момента на изненада.

МОМЕНТЪТ НА ИЗНЕНАДА

Зараждането на мистериозните кутии от всякакво естество създаде усещане за очакване и изненада, което в днешно време е загубено у хората. Много силен инстинкт, заложен у хората, е хазартният порив – да заложим на нещо и да очакваме то да се окаже много печелившо за нас. Най-хубавото е, че при бюти кутиите това наистина работи. Поръчвате си Beauty Box и получавате продукти в интересна конфигурация. Може да се окаже, че получавате такива козметични продукти, за които дори не сте се сещали да си купите. Това е изключително ползотворно, защото косата ви например може да се нужда от подхранваща грижа, ноктите ви – от допълнителна хидратация и така нататък, а вие да не сте открили продукт, с който да си осигурите тази грижа. С кутията за красота можете да попаднете точно на този продукт, от който имате нужда и по този начин да изненадате себе и да предприемете по-честата му употреба. И тук идва моментът на експериментирането.

ЕКСПЕРИМЕНТЪТ BEAUTY BOX

Обичате ли да експериментирате? Да опитвате нови неща и да очаквате с нетърпение резултатите? Всеки Beauty Box ви дава точно тази възможност. Поръчвайки такава кутия, вие не просто получавате комбинация от козметични продукти, а получавате тяхното разнообразие и специално подбрана селекция. Вашата бюти кутия съдържа различна козметика, която можете да тествате и да откриете дали е подходяща за вас и дали ви харесва. Много по-трудно е да се направи избор между различни продукти, особено ако той е голям. От Форбс заключват, че е много по-приятно за една жена да поръча Beauty Box и да опита всички продукти вътре, отколкото да влезе в дрогерията и сама да селектира, тъй като е много възможно тя да не направи избор или да заложи на сигурното и вече изпитаното, а на пазара се появяват нови и нови продукти, които може да се окажат по-добри и ефективни за вас. Още по-интересното е, че за Beauty Box дори можете да се „абонирате“ и да получавате всеки месец нова и разнообразна козметика.

По тези и по още много причини бюти кутии завоюваха своето място на пазара и определено ще останат там. Ако и вие искате да опитате и да поръчате своя Beauty Box, разгледайте предложенията на Nails Beauty Lab.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *