Всичко, което трябва да знаете за ролера

  • Всичко което трябва да знаете за ролера за лице.

Най-новият продукт в света на красотата е ролер за лице. Той има няколко функции – подобрява притока на кръв към лицето, помага за изхвърляне на излишните течности и помага на кислорода и хрантелните вещества да достигат до кожата. Освен това ако съхранявате своя ролер за лице в хладилника и го използвате сутрин, можете да премахнете подуването, което се получава след сън.

Как да поддържате ролера си за лице чист?

  1. – Главата (ите) на ролера за лице са направени от полускъпоценни камъни, като нефрит или кварц, които са крехки като фините косми на четката за грим. За щастие, ролерите за лице се почистват по-лесно от четките за грим. За да почистите своя ролер за лице добре, е препоръчително първо да избършете главата на ролера с мека кърпа, но бъдете внимателни и не използвайте прекалено гореща вода. За по-дълбоко почистване използвайте нежен сапун или почистващ препарат, за да премахнете натрупването на продукти и да убиете бактериите.

Колко често трябва да го почиствате?

2. – Най-добрият вариант е да почиствате ролера след всяка употреба. Това е особено важно, ако имате проблеми с кожата, като акне. Добре е да го почиствате само с вода и мека кърпа всеки ден и да правите дълбоко почистване всяка седмица.

Как да съхранявате ролера си за лице?

3. – Можете да го съхранявате в хладилника, за да го охладите. Ако ролерът е студен, ще увеличи циркулацията на кръвта и ще намали подпухналостта на лицето. Ако не желаете да съхранявате ролера в хладилника, просто го сложете на хладно и сухо място.