Условия връщане

ИСКАТЕ ЛИ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА? НЕ Е ПРОБЛЕМ! Имате право да върнете закупения продукт в рамките на 14 дни от датата на доставка (право на отказ от договора за продажба) Не е нужно да посочвате причината за връщането (отказа), въпреки че ще бъдем благодарни за такава информация – ще я използваме, когато формираме предложенията на магазина и подобряваме неговата дейност.

Върнатите продукти не трябва да имат следи от употреба, да бъдат в оригинална опаковка и с оригинален етикет. Времето за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА може да варира от 5 до 14 дни, от момента в който връщането е прието на долу посоченият адрес. Възстановяването на сумата е по посочената от вас банкова сметка или чрез пощенски паричен превод, във формуляра за връщане.

Връщането е за Ваша сметка. Този разход не се възстановява.

Не ни изпращайте пратки “с наложен платеж” – нямаме техническа възможност да получим такъв пакет. За по-голяма сигурност и бързина на доставката, ние Ви препоръчваме връщането на стоки с куриер, след като сте попълнили формата за връщане на продукт.

Моля да поставите четливо попълнената форма в пратката си. Молим да изисквате потвърждение, при връщането на пратки и да пазите номера на товарителницата, който ще получите! Ако някое от условията не е спазено, Сета Комерс си запазва правото да откаже разглеждането на рекламацията, до изпълнение на условията.

Всеки клиент има правото да върне артикул от своята поръчка в срок до 14 дни от датата на получаване. Ако искате да получите същия артикул, но в друг размер или цвят, моля, направете нова поръчка.

За да върнете продукт, моля изтеглете формуляра за връщане на продукти. Попълнете този документ четливо и го приложете в кутията/плика на продукта.

Формуляр за връщане