Условия доставка

Ние, от NBL, се стремим към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.

Доставяме до всяка точка на България в рамките на 1-2 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на “Еконт Експрес” в съответното населено място.

Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия. Цената на доставката до офис на Еконт е около 4-5лв., а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 2лв. Посочените цени са ориентировъчни.

Разбира се, всеки клиент може да се възползва и от Безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 100лв. За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя.

Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или на ПОС терминал при получаване на пратката (наложен платеж), или предварително на сайта ни с Вашата банкова карта.

Ако нещо не е наред с поръчката Ви или просто не е това, което търсите, можете да я върнете в рамките на 14 дни. Единствените условия са стоката да не е ползвана навън и да бъде в добър търговски вид.